Lidmaatschap

Wie kunnen er lid worden van OCT? Alleen ondernemers die een eigen bedrijf hebben in Tytsjerk of ondernemers die elders een bedrijf hebben maar wel in Tytsjerk wonen.

130 enthousiaste ondernemers
Wist u dat ons dorp ruim 130 ondernemers telt? Die zijn stuk voor stuk eigenaar van een eigen bedrijf. We hebben schilders, bouwbedrijven, rietdekkers, hoveniers, architecten, reclamebureaus, agrariërs, timmerbedrijven, fotografen, installatiebedrijven, glaszetters, een boekbinderij,een reisbureau, een drukkerij, een oliehandel, tonnenhandel, een horecabedrijf, een tankstation met carwash… En nog veel meer! Neem maar eens een kijkje op onze ledenlijst.

Maak kennis met tal van nieuwe gezichten!
Sommige ondernemers uit Tytsjerk zult u ongetwijfeld kennen, maar veel anderen misschien niet. Wanneer u lid wordt van de Ondernemers Club Tytsjerk, maakt u kennis met tal van nieuwe gezichten. Met ondernemers die super enthousiast zijn en graag iets voor elkaar willen betekenen!

Geen strakke pakken, geen poeha
Elke derde maandag van de maand is er een bijeenkomst van OCT. Locatie: Yn’e Mande, het dorpshuis van Tytsjerk. Daar, van 19.30 tot 22.30 uur, treffen ondernemers elkaar in een informele sfeer. De dresscode is casual. Dat betekent: Geen strakke pakken, geen driedelig grijs met een mooie strik (dat mag natuurlijk wel), maar lekkere vrijetijdskleding. We zijn nu eenmaal een dorp zonder veel poeha. Geen woorden, maar daden!

Zakendoen onder het genot van een hapje en een drankje
Tijdens zo’n informele bijeenkomst staat netwerken centraal. Een duur woord dat niet meer inhoudt dan onder het genot van een hapje en een drankje gezellig met elkaar kletsen, informatie uitwisselen en misschien wel zaken doen. De ervaring leert dat persoonlijk contact vaak leidt tot business-to-business. Behalve de puur informele bijeenkomsten, organiseert OCT ook bijzondere bijeenkomsten met bijvoorbeeld een spreker of een bedrijfsbezoek. Daarnaast zijn er speciale avonden, denk aan een kerstdiner of een nieuwjaarsbijeenkomst.

Lid worden
Wie kunnen er lid worden? Ondernemers die een eigen bedrijf hebben in Tytsjerk of ondernemers die elders een bedrijf hebben maar wel in Tytsjerk wonen. Wat zijn de kosten? Elk bedrijf, vertegenwoordigd door een directielid/eindverantwoordelijke, betaalt per jaar een bedrag van 200,- euro, excl. BTW. Voor dat bedrag kunt u als ondernemer 10 keer een bijeenkomst van OCT bezoeken. Let op! Alle hapjes en drankjes zijn tijdens een bijeenkomst in Yn’e Mande voor rekening van OCT. U heeft dus geen verdere kosten! Kunt u de bijeenkomst niet bezoeken? Dan kunt u zich laten vertegenwoordigen door een zogenoemde tweede man of vrouw, mits deze werkzaam is in uw onderneming.

Meerdere directeuren of partner meenemen?
Heeft uw bedrijf meerdere directeuren of partners, die gelijkwaardig naast elkaar functioneren, zoals bijvoorbeeld in een maatschap of V.O.F.? Wilt u deze meenemen? Of wilt u uw partner (privé) of een medewerker van uw bedrijf meenemen naar de bijeenkomsten? Dat kan. Dan betaalt u 10 euro extra p.p. per bijeenkomst. U dient van tevoren aan de penningmeester van OCT of via mail (info@octytsjerk.nl) door te geven of u extra mensen meeneemt.

U kunt niet achterblijven!
Tal van ondernemers zijn inmiddels lid van OCT. Dat is mooi, maar we willen graag iedere ondernemer uit Tytsjerk lid maken. U kunt niet achter blijven! Hoe meer leden, hoe meer vreugd, hoe meer kans op zakendoen!

Aanmelden kan snel!
Bent u geïnteresseerd? Wilt u als bedrijf lid worden? Vul dan het  aanmeldformulier in. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, krijgt u z.s.m. een reactie. Wilt u eerst een kijkje nemen bij OCT? Even sfeer proeven, even de kat uit de boom kijken? Dat kan ook. Laat ons dan weten wanneer u van plan bent om te komen: info@octytsjerk.nl

Agenda