Over OCT

Van harte welkom op de site van OCT, de Ondernemers Club van Tytsjerk. OCT is een actieve club. Onze leden zijn allemaal ondernemers, afkomstig uit Tytsjerk, die betrouwbare zakelijke en persoonlijke contacten belangrijk vinden voor hun bedrijf. Geen poeha, geen mooie praatjes maar daadwerkelijk iets voor elkaar betekenen. Dat is de insteek van de Ondernemers Club Tytsjerk.

Bijeenkomsten
OCT komt in principe iedere derde maandag van de maand bijeen. Locatie: Yn’e Mande, het dorphuis van Tytsjerk. Daar treffen ondernemers elkaar in een informele sfeer. Tijdens zo’n bijeenkomst staat netwerken centraal. Onder het genot van een hapje en een drankje informatie uitwisselen en misschien wel zaken doen. De ervaring leert dat persoonlijk contact vaak leidt tot business-to-business. OCT nodigt ook regelmatig genodigden uit voor haar maandelijkse bijeenkomsten, waaronder vertegenwoordigers van overheden, de Kamer van Koophandel en werkgeversverenigingen.

Behalve de puur informele bijeenkomsten, zijn er ook bijzondere bijeenkomsten met bijvoorbeeld een spreker of een bedrijfsbezoek. Daarnaast organiseert OCT speciale activiteiten, denk aan een golfclinic, praamvaren, skûtsjesilen, een kerstdiner of een nieuwjaarsbijeenkomst. Ook organiseert OCT activiteiten voor de inwoners van Tytsjerk zoals de jaarlijkse Sinterklaasoptocht en is de ondernemersclub verantwoordelijk voor de uitgave van de dorpskrant.

Lidmaatschap
Bent u geïnteresseerd in het lidmaatschap van OCT? Neem dan contact op met onze secretaris (info@octytsjerk.nl) of vul het aanmeldformulier in. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, reageren wij z.s.m.
 

Agenda